Ett team som driver  tillväxt från början till slut

Effektiv marknadsföring testar, optimerar och förfinar. Vi analyserar på djupet och från ovan, och skapar ett unikt team som förvandlar tveksamma besökare till återkommande kunder.

När andra följer, leder vi.

Några ord från Karl Valeus Feldt, VD för Movesocial

“Just nu befinner du dig troligtvis i en av två situationer. Du har kanske samarbetat med en byrå eller frilansare som inte har levererat den tillväxt eller ROI du förväntade dig. Eller så hanterar du marknadsföringen själv och har insett att du inte kan fortsätta jonglera alla ansvarsområden om ditt företag ska växa till den nivå du vet att det kan nå.

Oavsett vilket, står du inför samma utmaning – att upprätthålla den konsekventa tillväxt du önskar. Och vi förstår dig. Det kan vara otroligt frustrerande när tillväxten stagnerar eller, ännu värre, börjar minska. Stressen, frustrationen, sömnlösa nätter, självtvivel och rädslan för att misslyckas – för entreprenörer som oss är det här rena mardrömmar.

Ingen vill hamna i den situationen. Men vi vet också att det kan vara svårt att hitta rätt tillväxtpartner som kan guida dig genom den här resan. Det är en stor investering av tid, pengar och förtroende, och det tar vi på största allvar.

Vi skulle kunna sitta här och säga att allt är enkelt och perfekt – och många byråer skulle få dig att tro att ’alla lyckas’… Men låt oss vara ärliga. Det är inte sanningen, och det vet du.

Vi har alla sett hur snabbt spelplanen kan förändras, särskilt under åren 2020 och 2021. Med mindre data, minskad synlighet och begränsade möjligheter att rikta annonser har marknadsföringslandskapet förändrats radikalt. Problemet är att många inte har kunnat anpassa sig till den nya verkligheten, och som ett resultat kämpar företag som ditt för att behålla den tillväxt ni förtjänar.

Slutsatsen är – gårdagens strategier kommer inte att driva morgondagens tillväxt. På Movesocial insåg vi tidigt att vi behövde förändra vårt arbetssätt för att fortsätta leverera den prestanda våra kunder behöver. Redan i december 2020 började vi omstrukturera våra strategier, utveckla egna tekniska lösningar och justera våra mål för att förbereda oss för det vi visste låg framför oss.

Medan andra stod stilla, planerade vi framåt. Vi anpassade vår strategi, byggde avancerad teknik för att samla in och analysera data på ett sätt som gynnar våra kunder, och förberedde oss för att leverera de resultat som behövs för att driva din tillväxt framåt.

Vi var tvungna… För utan konsekvent prestanda, kan du inte leverera den stadiga tillväxt som ditt företag förtjänar.”

Och det enda som verkligen spelar roll här på Movesocial är din tillväxt.

Läs mer
Om oss, om-oss, karl valeus feldt

Vår resa och vår vision

Movesocial grundades 2021 av Karl Valeus Feldt, Tilda Valeus Feldt och Erik Feldt med ett tydligt mål – att göra digital marknadsföring och smarta digitala lösningar tillgängliga och effektiva för alla företag. Utifrån deras egen erfarenhet av att driva en framgångsrik e-handel, växte idén om att skapa ett företag som inte bara erbjuder skräddarsydda marknadsföringstjänster utan också nya smarta verktyg. Deras vision är att hjälpa andra företag att inte bara överleva, utan att växa och blomstra online genom innovativa och strategiska digitala lösningar.

Agency, digitalbyrå

Letar du efter någonspeciell?

Karl Valeus Feldt

VD & Digital strateg

Tilda Valeus Feldt

Content Strategist

Erik Feldt

Business Analyst

Axel Löfberg

Junior Web Developer

Våra värderingar

Mycket är viktigt för oss, men detta engagerar oss allra mest 

01.

Fokusera på framgång

Vi finns till för tillväxt. Din tillväxt och våra medarbetares tillväxt.

02.

Lyft varandra

Ett team, en dröm. Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper, för att när tidvattnet stiger lyfts alla båtar.

03.

Leverera WOW-Upplevelser

Vi vilar inte förrän vi har blåst dig av stolen. Sedan gör vi det igen, och igen, och igen.

04.

Strävan efter triumf

Glöm regelboken, vi vet att riktiga genombrott kommer från att ta risker och tänja på gränserna.

05.

Öva på öppenhet

Vi ser feedback som en gåva och vet att meningsfulla relationer bygger på ärlighet.

06.

Growth Mindset

Vi strävar ständigt efter att förbättras. Testa, justera, bemästra, upprepa. Det är mottot vi lever efter.

Case studies​

Resultaten talar för sig själva,så enkelt är det

Agency
Sociala medier

Från skiss till globalt fenomen

Webbutveckling
Design
SEO

Enklare vägar till välbefinnande

Webbutveckling
Design
SEO

Utvecklad webbdesign till företagsutvecklare

Agency

Ökad vinstmarginal med +3900%

Vet inte vart du ska börja?
Ansök om ett strategisamtal